Over ons

Team Yoogo is continu in beweging. Onze scherpe ambities, eigenwijze karakters, creatieve kwaliteiten en nieuwsgierige houding zorgen ervoor dat we nooit stilstaan. Tenzij we daar bewust voor kiezen.   

 

Yoogo en haar team

Yoogo is opgericht door Joost en Khalid. Joost en Khalid zijn ervan overtuigd dat elk team kan groeien. Ook met ons eigen team zijn we daarom altijd bezig met verbeteren: op individueel niveau én als team. Ons team is ijverig, heeft kwaliteit hoog zitten en wil altijd groeien op inhoud. Zelfontplooiing en teamontwikkeling hebben binnen het team een centrale plek, net als onze tomeloze drive om andere organisaties te helpen naar meer organisatiesucces.

Onze visie

Bij Yoogo geloven we dat teameffectiviteit cruciaal is voor het succes van een organisatie. En dat je teameffectiviteit duurzaam kunt laten groeien door inzicht te geven: in de mensen van team en de data van de organisatie. 

Onze missie

Bij Yoogo willen we zoveel mogelijk teams ondersteunen bij het vergroten van hun inzicht. Dit doen we door middel van gerenommeerde assessments en door state of the art dashboards.

Founders

Khalid Chiki

Co-founder

Khalids kracht is dat hij elke uitdaging vanuit verschillende perspectieven bekijkt. Wat heeft de business nodig, wat vereist dat op technisch vlak en wat is van belang voor de implementatie? Met zijn ervaring zowel als adviseur als CFO met een sterke business focus is hij een veelzijdig en strategisch sparringpartner die de helicopterview beheerst én de details in de gaten houdt. Khalid heeft een sterke drive om binnen dynamische omgevingen het echte probleem scherp te krijgen, inzicht te creëren, kansen te spotten en doortastende oplossingen te ontwerpen.

Joost Gruijters

Co-founder

Joost heeft een passie voor het ontketenen van talent. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring als organisatieadviseur en coach. Als directeur van een assessmentbureau bouwt hij voort op ruim 25 jaar ervaring. Zelf is hij een ervaren taxateur van talent met een antenne voor belangen en gevoeligheden. Hij merkt dat organisaties er te weinig in slagen talent van medewerkers optimaal te ontplooien. Met Yoogo wil Joost daar verandering in brengen.

Laat ons jouw team helpen

We vertellen je graag welke aanpak het beste past bij jouw organisatie. Stel hier je vraag en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.