Green people recruitment

Green People Recruitment is een resultaatgerichte dienstverlener voor werving, selectie en loopbaanontwikkeling in de veehouderij, tuinbouw, agrotechniek en food en op managementniveau. Green People Recruitment bemiddelt tussen organisaties en bedrijven in deze sectoren voor mbo+-, hbo- en universitair opgeleide kandidaten.

Samenwerking

Green People Recruitment en Yoogo zijn een samenwerking aangegaan om een bijdrage te leveren aan het selectieproces van hun kandidaten. Dit wordt beoogd door naast de ervaring en netwerk een e-assessment toe te voegen aan het proces en zo een completer beeld te krijgen van de kandidaat.

Aanpak

Dit e-assessment helpt organisaties om talenten van medewerkers beter op waarde te schatten. Het helpt om medewerkers meer in te zetten op hun talenten en competenties en beter te matchen met rollen. Het versterkt het zelfinzicht van medewerkers zodat zij meer zelfsturend vermogen ontwikkelen in werk en loopbaan en het helpt zodoende bij het verhogen van kwaliteit en productiviteit, alsmede welzijn en retentie van personeel.

Ontdek onze mensgerichte aanpak voor het verbeteren van resultaten.