Ons werk

Yoogo ondersteunt uiteenlopende organisaties en teams bij het vergroten van teameffectiviteit. Ontdek hier wat wij voor klanten hebben gedaan en welke resultaten dit hen opleverde.

Zorgwerk
Het dashboard is zeer gebruiksvriendelijk. Yoogo heeft heel goed nagedacht over wat je als gebruiker nodig hebt. Dat zie je ook terug in de snelheid waarmee onze mensen zich het werken met het dashboard eigen maken.
Quincy Berry
- CFO Zorgwerk
Endeavour
Je ziet dat sommige MT-leden nu hun BI-Dashboard de hele dag open hebben staan en daarop sturen. Mij persoonlijk heeft het verrast dat deze automatiseringsslag, naast kwantitatief resultaat, ook zoveel nieuwe ideeën en doorontwikkeling heeft gebracht.
Matthijs van Schendelen
- Commercial Director
ICTNML
De pragmatische aanpak en flexibele houding van Yoogo werkten voor ons erg prettig. En de behaalde resultaten op het gebied van teameffectiviteit smaken zeker naar meer.
Richan Postmus
- Directeur ICTNML
Floriade Expo 2022
Yoogo laat de trainees inzien en ervaren wat het betekent om in een team van verschillende professionals en met verschillende skills samen te werken.
Quirine Winkler
- Program Manager Floriade
Green people recruitment
In een exclusieve samenwerking met Yoogo is er een e-assessment ontwikkeld, waarvan wij overtuigd zijn dat het een relevante bijdrage kan leveren aan ons selectieproces!
Marco Janssen
- Directeur Green People
Sunrock
Convoi
IVC Evidensia
Bonvue

Vertel ons jouw verhaal

We komen graag in contact om het verhaal van jou en jouw organisatie te horen. Stel hier je vraag en we nemen contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.